Eksperter i rekruttering
af teknisk leder

 

Capax net

Capax Executive din foretrukne partner i rekruttering af tekniske ledere

Hos Capax har vi finpudset vores ekspertise i at rekruttere tekniske ledere til roller som markedsdirektører, teamledere, Head of IT, og mange flere afgørende positioner. Vores forståelse for og erfaring med at headhunte tekniske ledere har placeret os som en foretrukken partner. Siden vores opstart i 2010 har vi hjulpet over 200 virksomheder med at finde de rette tekniske ledere, hvilket har resulteret i over 3.000 succesrige rekrutteringer. Årligt håndterer vi omkring 250 rekrutteringer.

Som din partner gennem hele rekrutteringsrejsen, engagerer vi os i et tæt samarbejde med vores klienter for at dykke ned i deres unikke behov og udfordringer. Vi ser os selv som en udvidelse af jeres team, og vi stræber efter at opbygge langvarige og positive relationer med hver eneste samarbejdspartner.

Læs mere om Capax og hvordan vi hjælper virksomheder med tech rekrutteringer

Det siger kunderne om vores samarbejde

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Kommunikationen med konsulenterne var i top. Udover de planlagte møder og telefonsamtaler var der en god overlevering af information i de mange statusmails. Kandidatpræsentationerne var rigtig positive. Det var nemt at skabe sig et personligt indtryk af alle kandidaterne ud fra konsulenternes resumé.”

Karl Johan Lisby, Head of DevOps & Framework

GN logo

Capax var på bolden hele tiden, de var meget proaktive og omstillingsparate når det gjaldt kandidaterne. De var gode til at holde dem varme, og overleveringen fungerede gnidningsfrit. Capax tog stort ansvar i rekrutteringsprocessen, og det var rart at ressourcerne ikke skulle ligge hos os. Alt i alt har vi følt os meget trygge, og kunne med god ro i maven, vælge blandt et meget varieret kandidatfelt."

Simon Rath, CRO

Danske Spil logo

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

Vi samarbejder med NTG

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer."

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet kundelogo

Capax var en stor hjælp da vi skulle ansætte til vores byggemodningsgruppe. De havde en høj succesrate og ramte plet med kandidaterne. 5 ud af 5 mulige kandidater var et fagligt match, og vi fik ansat en stærk profil inden for aftalte tidsramme. Alt i alt sidder vi tilbage med en god mavefornemmelse og en meget kvalificerede medarbejder til vores team."

Jesper Folke Andersen, Teamleder, Projekt Rens & Afløb

Vi samarbejder med Novafos

You’ve found the person that was perfect for us. It was a difficult position, a very technical job. We reached out to a contact regarding your proposed candidate, who told us that there are two people in Denmark that can do what we are trying to do, and this is one of them, that is testament to you finding the best candidate.”

Tom Greene, Chief Growth Officer

Blast logo

Vi valgte Capax på baggrund af deres gode historik med tekniske rekrutteringer. De virkede robuste, havde en god proces og var velovervejede. Jeg var bestemt tilfreds med deres resultater og har valgt at fortsætte det gode samarbejde, med flere rekrutteringer. Jeg har også anbefalet dem til nogle af vores andre afdelinger."

Jørgen Papadopoulos, Partner

Devoteam logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering inden for IT-området. Deres konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri. Vi oplevede en professionel rådgivning samt sparring i forløbet, hvor vi som samarbejdspartnere havde en åben dialog og havde jævnlige check-ins, hvilket var med til at give en god kundetilfredsstillelse.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

Capax ramte et andet segment af kandidater, end vi selv ville have været i stand til med et stillingsopslag. De fik hurtigt sporet sig ind på profilen og præsenterede et kvalificeret felt af kandidater. Det var samtidig et varieret kandidatfelt, hvilket hjalp i afdækningen af vores behov."

Thomas Krarup, Juridisk chef/General Counsel

 

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater."

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Vi samarbejder med Banking Circle

Vi har fået et rigtig godt resultat. Den løbende dialog/kommunikation har kørt godt, hvor Capax har taget god action på den del af processen. Alt i alt en god oplevelse.”

Niels Henrik Wulff, Director, Command Control & Planning

Vi samarbejder med Terma

Hvorfor skal du vælge Capax som din samarbejdspartner

  1. Grundlagt med støtte fra ingeniørforeningen IDA, tilbyder vores dybe rødder i Danmarks tekniske videnshus og over et årtis erfaring inden for rekruttering af tekniske ledere, den ekspertise og kompetence, du har brug for.
  2. Vores track record med 3.000+ succesfulde tekniske rekrutteringer og mere end 250 årlige rekrutteringer viser vores forpligtelse og evne til at finde det perfekte match.
  3. Med Danmarks største database af passive tekniske profiler, sikrer vi, at du har adgang til de bedste IT-kandidater.
  4. Vores erfaring med at arbejde med både store og nichevirksomheder viser vores fleksibilitet og evne til at tilpasse os hver unik klient.

Du får en rekrutteringspartner, der både har den tekniske forståelse, netværket og ikke mindst erfaringen til at finde den helt rigtige tekniske leder til din virksomhed.

Lederrekruttering

Rekrutteringsprocessen for tekniske ledere hos Capax

Vores tilgang til at ansætte tekniske ledere er både detaljeret og skræddersyet, designet til at sikre kvalitet igennem hele processen, som normalt varer mellem 5 og 7 uger. Denne proces inkluderer alt fra den indledende screening til interviews og vurdering af kandidaternes færdigheder, tilpasset for at imødekomme hver virksomheds specifikke behov, mens fuld fortrolighed opretholdes.

 

Capax rekrutteringsproces for executives

Detaljeret briefing

Vores første skridt er en omfattende briefing, hvor vi dykker ned i de specifikke krav og forventninger der er til stillingen. Dette sikrer, at vi har en fuldstændig forståelse af jeres behov og kan indlede søgningen med et klart mål.

Strategi og søgeproces

Med briefingens indsigt udvikler vores team en skræddersyet strategi for at identificere de mest egnede kandidater. Vi aktiverer vores netværk og anvender vores omfattende ressourcer for at sikre en målrettet og bred søgning.

Screening og interviews

Herefter initierer vi en grundig screening af potentielle kandidater. Vores erfarne konsulenter fører indledende samtaler for nøje at vurdere alle kandidaters kvalifikationer med stillingen og jeres virksomhedskultur.

Præsentation og første samtale

Efter en omhyggelig udvælgelsesproces præsenterer vi kandidater for jer. For hver kandidat inkluderer vi et detaljeret resumé, der giver jer et indblik i deres faglige baggrund og personlige egenskaber, hvilket gør jer godt forberedte til den første samtalerunde.

Anden samtalerunde

Baseret på feedback fra den første samtalerunde udvælges de mest lovende kandidater til en yderligere samtale, som kan omfatte personlighedstests eller et dybdegående interview for at sikre at kandidaten er et godt match.

Valg af den rette kandidat

I den afsluttende fase indhentes der referencer for kandidaterne og støtter jer i beslutnings-processen ved at sammenligne kandidaternes tekniske evner og personlige værdier. Når valget er truffet, giver I kandidaten et jobtilbuddet.

Har du brug for assistance med at rekruttere en teknisk leder?

Har du brug for hjælp til rekruttering af tekniske ledere?

Capax står parat til at støtte dig med din rekruttering af en teknisk leder, så du kan anvende dine ressourcer på andre vigtige arbejdsopgaver. Det gælder uanset din virksomheds størrelse og geografiske placering i landet, når du har brug for at finde erfarne ledere. Uanset om du søger en kompetent markedsdirektør, IT-sikkerhedschef eller en anden specifik profil, er vi i stand til at assistere med at finde den ideelle kandidat til din organisation. Med mange års erfaring inden for rekruttering af tekniske ledere, er vi parate til at hjælpe dig med at finde din næste leder.

Strategi gennemgang

Vores samarbejdspartnere taler for sig selv

Vi er stolte over at have etableret partnerskaber med en række førende organisationer og virksomheder, herunder Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, BLAST, Forsvaret, Københavns Universitet, og Niras. Disse samarbejder underbygger vores evne til at levere målrettede rekrutteringsløsninger, der matcher både kandidaternes og virksomhedernes behov.

 

Vi samarbejder med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
BLAST er en af vores værdifulde samarbejdspartnere
FMI logo
Vi samarbejder med Københavns Universitet
Vi samarbejder med Niras

Mangler I jeres næste leder? Hør mere om vores tilgang til executive search

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner