Outplacement

Outplacementforløb hos Capax har udgangspunkt i den opsagte medarbejder, med fokus på den enkelte medarbejder
og personlig rådgivning. Vi sørger for at den opsagte medarbejder kommer videre godt videre i nyt job.

Grønt illustrationsnet

Sådan arbejder vi med outplacement

Outplacement handler om at få dine medarbejdere godt videre. Afskedigelse af en eller flere medarbejdere er hårdt for både en opsagt medarbejder, de tilbageblevne medarbejdere og virksomheden. Der er meget at tænke på for begge parter, ikke mindst at hjælpe den eller de opsagte medarbejdere godt videre i karrieren, men også lempe jer i forhold til en besværlig proces.

Hos Capax er vi specialister i outplacement forløb i en bred vifte af brancher som pharma, energi, bygger og IT. Vi har overblik over brancherne og et bredt nationalt såvel som internationalt netværk. Derfor tilbyder vi skræddersyede outplacementforløb, hvor vi tager hånd om den eller de opsagte medarbejdere. Vi laver en målrettet strategi, der er tilpasset jeres opsagte medarbejder.

Hos Capax er outplacement altid individuelle forløb, baseret på den enkeltes personlige og faglige kompetencer, udviklingsmuligheder og ønsker. Det betyder, at i et forløb hos os får den afskedigede medarbejder dybdegående sparring og professionel rådgivning fra vores specialiserede rekrutteringskonsulenter og medarbejderen hjælpes godt videre i karrieren. Den opsagte medarbejder får rådgivning omkring CV, jobsøgning og aktivering af netværk.

Capax outplacement
Blå pil ned - gå videre til næste afsnit

Indhold af executive
outplacement

I vores executive outplacementforløb vil den opsagte leder gennemgå forskellige faser som profilafklaring, karrierestrategi, netværk og professionel karriererådgivning, som vist nedenfor.

Capax Outplacement model

Forløbsmuligheder

Executive outplacement er skræddersyet til ledere. Executive outplacement indledes på samme måde som de to andre forløb, hvor vi først udarbejder af en personlighedstest, der skaber afklaring for videre forløb og derefter fungerer som omdrejningspunktet for resten af processen. I dette forløb vil den afskedigede leder opleve rådgivere med stor indsigt i lederes jobvilkår samt jobmarkedet, med indgående kendskab til de udfordringer og overvejelser, man gennemgår som jobsøgende.

 

Seneste jobs

Kandidatudtalelser

Læs alle vores referencer fra vores kunder

Jeg vil gerne takke Capax for den fremragende rekrutteringsproces. Capax som var utrolig professionel og engageret. Den løbende kommunikation og opfølgning skabte en følelse af tryghed og tillid. Processen var også meget effektiv, hvilket jeg værdsatte højt. Samlet set var det en meget positiv oplevelse!"

Maren

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med rekrutteringsprocessen hos Capax. Dialogen har været både let og behagelig. Det var særligt værdifuldt, at de håndterede mange af de indledende samtaler med Sundhed.dk, da jeg endnu ikke kendte virksomheden så godt. De fungerede som et mellemled med at forhandle lønforventninger, hvilket gjorde hele processen med at skifte til en ny stilling meget glidende. Alt i alt har det været et positivt forløb, og jeg er meget tilfreds med både processen og matchet med Sundhed.dk"

Forløbet har været godt, og jeg har haft nogle gode dialoger med Capax undervejs i processen, hvilket har været til stor hjælp. Det har fået mig til at reflektere og har givet mig brugbar indsigt, som jeg har kunnet anvende i samtalerne, hvor jeg har været åben, ærlig og forberedt. Der har været mange gode opfølgninger fra Capax undervejs, hvilket har givet mig tryghed i processen"

Majken

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Capax Recruitment, hvor jeg blev kontaktet i det jeg søgte nyt arbejde. Her var den indledende screeningsproces rigtig god i at både jeg, Capax og mit nye jobsted blev klogere på hvordan vi passede til hinanden. Der har det været meget rart at kunne have kontakt med den tilknyttede rekrutteringskonsulent fra Capax igennem forløbet, på et opløftet professionelt niveau, for både sparring og opfølgning på samtalerne der gik"

Haydar

Imødekommende, omsorgsfulgt og professionelt bureau
Capax rekrutterede mig til en stilling, og forløbet med dem har været meget behageligt. Jeg har udelukkende været i dialog med søde og imødekommende konsulenter, og de har givet mig indtrykket af, at jeg er blevet prioriteret og taget hånd om hele vejen. Capax har også brugt tid på at følge op på rekrutteringen efter ansættelse, og det har virket meget professionelt og omsorgsfulgt.

Sebastian

Capax for en stillingskandidat
Capax fulgte mit ansættelsesforløb fra tidligt i ansættelsesprocessen og længe efter ansættelsen. Det har været en super positiv oplevelse, og dejligt at mærke, at der var en der oprigtigt gik op i, om alt var som det skulle være.

Thomas

Capax har fundet den perfekte stilling til mig og har været super god til at kommunikere hele vejen, så jeg hele tiden var orienteret om hvad der sker og hvornår. Det var en virkelig effektiv rekrutteringsproces; jeg har aldrig haft så god en oplevelse med jobsøgning før.

Gloria

Processen med Capax har været virkelig god hele vejen igennem, fra jeg første gang blev kontaktet, til at jeg fik stillingen ved IDA. Jeg fik fra starten et meget detaljeret dokument med jobspecifikationer, samt nogle gode screeningsspørgsmål, hvilket var med til at sikre et godt match. Capax var også god til at coache mig inden begge jobsamtaler ved IDA, så jeg vidste præcist hvad jeg skulle forberede og så jeg var mere selvsikker"

Thue

Processen med Capax har været virkelig god hele vejen igennem, fra jeg første gang blev kontaktet, til at jeg fik stillingen ved IDA. Jeg fik fra starten et meget detaljeret dokument med jobspecifikationer, samt nogle gode screeningsspørgsmål, hvilket var med til at sikre et godt match. Capax var også god til at coache mig inden begge jobsamtaler ved IDA, så jeg vidste præcist hvad jeg skulle forberede og så jeg var mere selvsikker"

Thue

Jeg blev kontaktet af Capax uden forudgående anmodning. Henvendelsen adskilte sig fra de typiske henvendelser om jobmuligheder. Den var meget personlig og konkret og virkede meget seriøs. I løbet af samtalerne og opfølgningen fik jeg gode resultater, feedback og sparring fra Capax. Tak for hjælpen med at tage springet til en ny karrieremulighed"

Gennem årene har jeg været i kontakt med mange rekrutteringsbureauer og har oplevet varierende serviceniveauer. Igennem hele processen har Capax været en absolut fornøjelse at arbejde med. De har altid været tilgængelige med hjælp, vejledning eller svar på generelle spørgsmål. Jeg har følt mig utrolig godt behandlet og har følt mine interesser taget hånd om"

Gennem min rekrutteringsproces har samarbejdet med Capax Recruitment været informativt og givende. Sparringen har været en værdifuld støtte, og jeg har følt mig godt vejledt. Jeg har fået nødvendig information om processen og rådgivning til forberedelse af interviews og tests, og den løbende sparring har hjulpet mig med at træffe velinformerede beslutninger om min karriere. Tvivlen omkring timingen for et jobskifte er løbende blevet afklaret, og jeg ser nu frem til den kommende udfordring med nye kollegaer og et nyt setup. Jeg værdsætter den støtte og anerkendelse, jeg har oplevet undervejs.

Simon

Jeg har haft et rigtig fint forløb med rekrutteringsprocessen hos Capax. Det har føltes som en luksus at blive rekrutteret og dermed næsten få jobbet serveret på et sølvfad. I dialogen blev der skabt et åbent og trygt rum, der tillod at jeg kunne udtrykke mig ærligt. Den gode opfølgning undervejs i mine indledende samtaler med Københavns Universitet, var specielt givende da jeg endnu gik med overvejelser om, hvorvidt et jobskifte var det rigtige. Her fungerede Capax som en god opbakning og sparringspartner, hvilket gjorde at jeg følte mig godt grebet i hele processen. Overordnet set har jeg været glad for både rekrutteringsforløbet og beslutningen om jobskiftet til Københavns Universitet.

Ønsker du at vide mere om executive outplacement hos Capax?

Kontakt

Capax Marianne

Marianne Petersen

Chefkonsulent og teamleder